Danas konkurs za upis 3.331 studenta u studijskoj 2021/22. godini UCG

 Danas konkurs za upis  3.331 studenta u studijskoj 2021/22. godini UCG

U skladu sa programom Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta, Univerzitet Crne Gore organizuje elektronsko prijavljivanje na konkurs za sve organizacione jedinice, osim za one iz oblasti umjetnosti (Fakultet likovnih umjetnosti, Fakultet dramskih umjetnosti i Muzička akademija), gdje će se prijave podnositi isključivo posredstvom studentskih službi.

Prijave se podnose 1. i 2. jula 2021. godine, do 16.00 sati, kada će sistem za elektronsku prijavu biti zatvoren, a isti termin prijema dokumentacije za prijavu za upis predviđen je i za studentske službe.

Izuzetno, ukoliko prijavu nije moguće podnijeti elektronskim putem, kandidati podnose prijavu neposredno, preko studentske službe organizacione jedinice.

Testovi iz dva predmeta od značaja za nastavak obrazovanja za kandidate koji nijesu imali eksterni maturski odnosno stručni ispit polažu se 5. jula 2021. godine, a rasporedi termina polaganja biće istaknuti na internet stranicama organizacionih jedinica.

Upis kandidata i izdavanje uvjerenja obaviće se zaključno sa 15. julom 2021. godine, prema rasporedu organizacionih jedinica.

 (UPRAVNI ODBOR UNIVERZITETA CRNE GORE)

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još