DPS Kotor: Nadležni da ispitaju slučaj prijetnji Krivokapić

 DPS Kotor: Nadležni da ispitaju slučaj prijetnji Krivokapić

Prijetnje i uvrede upućene studentkinji Fakulteta političkih nauka Miljani Krivokapić kritikovao je i Opštinski odbor DPS-a Kotor.

Oni pozivaju nadležne institucije da reaguju, ispitaju slučaj, te procesuiraju odgovorne.

“Sloboda, freedom, libertà – na kojem god jeziku tu važnu riječ pomenemo dokazano je u posljednih nekoliko mjeseci da ona više ne stanuje u našoj državi. Najnovija žrtva samozvanih oslobodioca postala je i naša sugrađanka, Rišnjanka Miljana Krivokapić, studentkinja Fakulteta političkih nauka u Podgorici. Gnusim prijetnjama i uvredama na društvenim mrežama internet dželati četničkih grupacija htjeli su da nacrtaju metu ovoj mladoj državljanki Crne Gore, građanki Kotora, mještanki Risna i na poslijetku članici DPS-a”, rekli su u toj partiji.

U DPS-u očekuju od nadležnih institucija da ne padnu pod uticaj medijsko-partijskih pritisaka sadašnje vlasti, te da će taj i slične slučajeve rješavati valajno u što kraćem roku.

“Takođe se nadamo da će predstavnice NVO sektora koje se bore za prava žena, a čije je sjedište u Kotoru napokon reagovati, iako se radi o ženi iz njima „mrskog“ DPS-a. Sloboda, freedom, libertà – na kojem god jeziku tu riječ izgovorili obećavamo vam da ona nije zamrla.”, zaključili su u Opštinskom odboru DPS-a Kotor.

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još