Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore:Zahvalnost za pomoć i podršku Petrinji

 Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore:Zahvalnost za pomoć i podršku Petrinji

Uz poruke potpore državnom vrhu i prikupljenu pomoć u hrani, odjeći i higijenskim potrepštinama, koji su poslani početkom januara 2021., Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore, poslalo je prvu novčanu donaciju stradalnicima u Petrinji i okolini.

Foto: Hrvatsko nacionalno vijeće


Naime, Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore pozvalo je odmah nakon razornog potresa 28. 12. 2020. sve ljude dobre volje da se pridruže HNV-u u akciji prikupljanja novčanih sredstava za stradale u potresu u Hrvatskoj, kako bismo im, pored moralne potpore, doniranih sredstava u odjeći i hrani, pružili i izvjesnu novčanu pomoć.
Novčane donacije mogle se uplatiti na broj žiro-računa Hrvatskoga nacionalnog vijeća u Crnoj Gori: 530-15509-46, s obaveznom naznakom ,,za Petrinju“ ili ,,za pomoć Petrinji“.
Akcija prikupljanja novčane pomoći trajala je od 29.12.2020. do 15. 1. 2021.
Pravni subjekti i fizička lica ukupno su uplatili 6. 825,00 EUR, na koji je iznos Vijeće dodalo 1.000,00 EUR i ukupno uplatilo 7.825,00 EUR na račun Ministarstva financija Republike Hrvatske namijenjen stradalima u potresu.
Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore zahvaljuje svim ljudima dobre volje koji su izvršili uplate i time se pridružili ovoj humanitarnoj akciji u ovom teškom trenutku za građane stradalih područja Hrvatske.
Neka naša solidarnost ulije nadu i ustrajnost u ovim teškim vremenima – poruka je Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore.

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još