Ivo Bajković novi predsjednik OO DSS-a

 Ivo Bajković novi predsjednik OO DSS-a

Saopštenje Opštinskog odbora DSS-a Kotor prenosimo u cjelosti.

,,Opštinski Odbor DSS Kotor održao je Opštinsku skupštinu, u demokratskoj i krajnje prijateljskoj atmosferi, uz veliko prisustvo mladih skupštinara i skupštinarki, u Poslovnom centru „Vukšić“, uz puno poštovanje epidemioloških mjera. Sjednici su prisustvovali predsjednica Demokratske srpske stranke Dragica Perović, potpredsjednik Matija Nikolić, članica Predsjedništva DSS i Predsjednica SO Kotor Maja Mršulja. 

Skupštinu je blagoslovio gornjogrbaljski paroh o. Mijajlo Backović. Na početku svečanog dijela Skupštine pročitano je pozdravno pismo uvaženog prof. dr Božidara Bojovića, prvog Predsjednika Demokratske srpske stranke, koji se biranim riječima obratio skupštinarima OO DSS Kotora, a gdje je istaknuto „da su DSS i njeni sadašnji čelnici ostali jedini dosledni sledbenici temeljne i izvorne ideje (Srpske) Narodne Stranke u duhovnom, nacionalnom i državnom jedinstvu srpskog naroda.“, poželjevši mu napredak i uspješan rad.

Na sjednici Skupštine izabran je novi sastav opštinskog odbora. Za Predsjednika Opštinskog odbora izabran je gdin Ivo Bajković, pomorac, u zvanju upravitelja,  osnivač i istaknuti član DSS, a za potpredsjednika gdin Stanko Magud, uspješni grbaljski domaćin i privatni preduzetnik.

DSS iskreno vjeruje da vrijeme DSS dolazi, ovo zato jer kotorski primjer pokazuje da se sve više mladih djevojaka i momaka, interesuje za  program i rad DSS. Stranke prepoznatljive po njegovanju tradicionalnih vrijednosti i svoje demokratičnosti i sa tim optimizmom   odajem zahvalnost odanom članstvu Stranke sa dobrodošlicom  novim članovima/članicama”, navodi se u saopštenju OO DSS-a.                                                                  

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još