Na žiro račun Crvenog krsta Crne Gore za pomoć Hrvatskoj uplaćeno oko 40 hiljada eura

 Na žiro račun Crvenog krsta Crne Gore za pomoć Hrvatskoj uplaćeno oko 40 hiljada eura

Ilustracija

Na žiro račun Crvenog krsta Crne Gore koji je otvoren, povodom zemljotresa koji je pogodio Hrvatsku, građani i privredni subjekti uplatili su skoro 40 hiljada eura.U toj organizaciji su zadovoljni odzivom i zahvaljuju svima koji su na taj način dali doprinos, napominjući da da to i dalje mogu učiniti na broj žiro računa 520-5188-31, kod Hipotekarne banke.

-Pored uplate na žiro račun, donacije se mogu ostvariti i slanjem SMS-a na broj 15888 (cijena poruke je 1 euro). Prikupljena sredstva će biti proslijeđena Hrvatskom Crvenom križu, koji je od početka aktivan u pružanju prve pomoći, psiho-socijalne podrške i distribuciji interventne pomoći ugroženom stanovništvu, i konstantno prisutan na terenu“, saopšteno je iz Crvenog krsta.

Crveni krat Crne Gore je iz sopstvenih sredstava za pomoć stanovnicima Hrvatske pogođenim zemljotresom opredijelio 3000 eura. Mišljenja su da je uplata na žiro račun ili slanje SMS-a najbolji način da pomognu u datoj situaciji, jer će finansijska sredstva biti najpotrebnija za dugoročno saniranje posljedica zemljotresa.

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još