NTO:Online prezentacija turoperaterima i medijima Centralne i Istočne Evrope

 NTO:Online prezentacija turoperaterima i medijima Centralne i Istočne Evrope

Foto: NTO


Nacionalna turistička organizacija Crne Gore će i danas predstaviti turističku ponudu destinacije na on-line B2B virtuelnom turističkom događaju „Around the world roadshow“, namijenjenom turoperatorima i medijima sa tržišta Centralne i Istočne Evrop

Predstavnici Nacionalne turističke organizacije Crne Gore će putem prezentacija i on-line sastanaka upoznati predstavnike turoperatora, agente prodaje i medije sa aktuelnim uslovima putovanja u Crnu Goru, kao i turističkom ponudom destinacije.
Sastancima će prisustvovati neki od najznačajnijih turoperatora i medija među kojima su: Mistrál HS, Travel Express, Business Traveller Poland, eSky.pl S.A., All inclusive, Avialiga, Exit Travel Club, Ck Hanka. Cortina Travel Tour Operator, Misja Travel Jan Olczykowski, Pelikan travel i drugi.
Ovaj B2B događaj, namijenjen uvezivanju turoperatora sa turističkim destinacijama, organizovao je AVIAREPS, globalno udruženje i marketinška agencija koja radi na umrežavanju aviokompanija, hotela, turoperatora i turističkih destinacija.
Događaj je okupio 11 izlagača i preko 180 agenata i medija iz: Poljske, Češke, Slovačke, Mađarske, Bugarske, Ukrajine, Slovenije i Sjeverne Makedonije. Ova tržišta su posebno značajna za razvoj crnogorskog turizma imajući u vidu da su u 2019. godini ukrajinski turisti ostvarili preko 450 hiljada noćenja, a poljski približno 400 hiljada, saopštili su iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još