Od danas upis u vrtić-prijave elektronskim putem

 Od danas upis u vrtić-prijave elektronskim putem

Direktorica predškolske ustanove “Radost” raspisan je konkurs za upis djece u jaslice i vrtić   za 2021/22.godinu i to u sljedeće programe:

  • Primarni – cjelodnevni program u vremenu od 6-17 časova
  • Poludnevi program – u trajanju 6 časova (VJ Radanovići)
  • Kraći program (program pripreme djece za osnovnu školu ) u trajanju od 2 sata u vremenu od 17-19 časova, za uzrast djece od 5 godina života do polaska u osnovnu školu ( samo za djecu koja nisu uključena u primarni ,cjelodnevni program)

Upis djece u vrtić vršiće se elektronskim putem vremenu od 26.05.2021. god i trajaće 15 dana.

Za djecu koja se prvi put upisuju ili su bila ispisana iz predškolske ustanove tokom  tokom školske 2020/2021.god upis će se vršiti elektronskim putem podnošenjem prijave za upis na web adresu www.upisi.edu.me   .

Djeca koja su prethodne 2021/2021 god pohadjala programe predškolskog vaspitanja i obrazovanja, smatraće se upisanim u JPU“Radost“ Kotor od  01.09.2021. god.

Ugovori o boravku i ishrani djece će se sklapati početkom nove školske godine.

Sve informacije vezane za upis djece mogu se naći na sajtu vrtića www. vrtickotor.me i facebook stranici vrtića JPU Radost Kotor.

O rezultatima  konkursa roditelji će biti obaviješteni elektronski , na mail adresu , posredstvom portala www.upisi.edu.me, saopštili su iz kotorskog vrtića.

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još