Projekti za podršku mladima

 Projekti za podršku mladima

SALTO SEE (SALTO jugoistočne Evrope)  putem Zoom platforme organizovao je danas konsultativni sastanak sa više aktera koji su ključni akteri na polju omladinskog rada u Crnoj Gori. Na pomenutom sastanku učestvovala je savjetnica za mlade, djecu i LGBTI u Sekretarijatu za kulturu, sport i društvene djelatnosti Opštine Kotor, Madalena Martinović.

,,Sastanak  je pružio priliku da se istraži kako međunarodna saradnja može podržati dalji razvoj na polju mladih (omladinski rad). Konkretno, tokom sastanka  identifikovane  su određene oblasti razvoja omladinskog rada koje bi mogle imati koristi od dodatne pomoći i koje bi trebalo da budu dodatno podržane; takođe se razgovaralo kako bolje iskoristiti mogućnosti koje pruža EU, EU Programi, posebno European Solidarity Corps (Evropske snage solidarnosti) i Erasmus + program.

Sastanak su vodile Ajša Hadžibegović, koordinatorka konsultantskog procesa za SALTO SEE i fasilitatorka SALTO SEE, Tamara Čirgić”, saopštavaju iz Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti Opštine Kotor.

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još