Promocija Crne Gore u Bijeljini

 Promocija Crne Gore u Bijeljini

U okviru regionalne roadshow kampanje, koja ima za cilj promociju turističke ponude destinacije, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa JP „Morsko dobro“ organizovala je promotivni događaj na Trgu Kralja Petra, u Bijeljini.

Kampanja „U društvu prirode“ privukla je pažnju mnogobrojnih posjetilaca koji su imali priliku da se upoznaju sa novitetima u ovoj sezoni, cijenama i aktivnostima koje ih očekuju širom naše zemlje.

Na promotivnom pultu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore dijeljen je sadržajni promotivni materijal, a događaj su ispratile televizije RTRS, Slobomir i Arena, portali Bijeljina i Dešavanja i list Semberske novine. Promociji na gradskom trgu je prisustvovala i direktorica Turističke organizacije Grada Bijeljine, Jasna Abdulahagić, uz čiju podršku je realizovan događaj.

Menadžerka u Nacionalnoj turističkoj organizaciji Crne Gore Ljiljana Čukić se obratila prisutnima i istakla da Crna Gora ima raznovrsnu i kvalitetnu ponudu, a da su ove godine cijene pristupačne, tako da je ponuda dostupna svakom budžetu, ali i različitim afinitetima. Ona se posebno osvrnula na činjenicu da je Crna Gora prepoznata kao „Safe Travels“ destinacija,  što pokazuje da su zdravstveno sigurnosni protokoli i mjere koje se primjenjuju u našoj zemlji, kako bi boravak turista učinili što ugodnijim i kako bi zaštitili njihovo zdravlje, u skladu sa globalnim protokolima Svjetskog savjeta za turizam i putovanja (WTTC).

Čukić je podsjetila da je turistima iz Bosne i Hercegovine Crna Gora već godinama jedna od omiljenih destinacija za odmor:

„Prema zvaničnim statističkim podacima, Crnu Goru je tokom 2019.godine posjetilo preko 200.000 turista iz BIH, koji su ostvarili oko 1.185 000 noćenja, što ih pozicionira na treće mjesto kada je u pitanju ukupan turistički promet ostvaren od inostranih gostiju. Očekujemo da će se ovi pozitivni trendovi nastaviti u ovoj godini, posebno imajući u vidu da turistima iz BIH za ulazak u Crnu Goru nije potreban PCR test i uvjerenje o vakcinaciji“, kazala je Čukić.

Nakon promocije turističke ponude u Bijeljini, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, narednih dana, predstaviće turističku ponudu destinacije u Banja Luci i Sarajevu.

 PR služba Nacionalne turističke organizacije Crne Gore 

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još