SDP Tivat: Predsjednik Opštine Tivat da se javno izvini građanima zbog kršenja epidemioloških mjera

 SDP Tivat: Predsjednik Opštine Tivat da se javno izvini građanima zbog kršenja epidemioloških mjera

-OO SDP Tivat strogo osuđuje prisustvo predsjednika Opštine Tivat gospodina Željka Komnenovića vjerskom obredu u Podgorici. Da ne bi bilo loše protumačeno, jer na našem platnom spisku nema novinara, internet portala ili televizijskih kuća, naša osuda nema nikakve veze sa vjerskom zajednicom čijem je obredu prisustvovao kao ni sa njegovim ličnim vjerskim stavovima i opredjeljenjima.

Naša osuda odnosi se na nepoštovanje epidemioloških mjera na snazi u našem gradu i našoj državi i kroz to nepoštovanje naših građana i naših sugrađana.

OO SDP Tivat neće podržavati ni jednu vlast koja ne poštuje Ustav, zakone, građane Crne Gore i građane Tivta zato pozivamo predsjednika Opštine gospodina Komnenovića da se javno izvini građanima Tivta i građanima Crne Gore, ne kao Željko Komnenović nego kao predsjednik Opštine Tivat jer je ovim svojim činom unizio funkciju i grad koji pretstavlja i pozivamo ga da se pridržava Ustava, zakona i pravila naše države i da ne zaboravi da on više nije samo Željko Komnenović nego da je prije svega predsjednik Opštine Tivat i da predstavlja sve njene građane a ne jednu grupu“, piše u saopštenju OO SDP Tivat.

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još