Uskoro nova platforma “Ljetuj doma”

 Uskoro nova platforma “Ljetuj doma”

Tim koji je vodio i osmislio kampanju “Ljetuj doma” kreće u ambiciozni projekat pravljenja domaćeg sajta za posredovanje pri izdavanju smještajnih kapaciteta. Nova platforma “Ljetuj doma” će biti fokusirana na što bolju promociju i dostupnost hotelskog i privatnog smještaja, uz mogućnosti online rezervisanja i plaćanja svih usluga.

-Jednostavnost i efikasnost platforme će omogućiti svim ugostiteljima da promovišu i izdaju svoje smještajne kapacitete uz najbolje uslove koje tržiste nudi, a turistima će ponuditi najveći izbor smještaja po najpristupačnijim cijenama. Turistička ponuda Crne Gore koju ćemo predstaviti kroz našu platformu biće promovisana kroz razne medijske kampanje, kao i na društvenim mrežana u svim državama koje su potencijalno tržište, s posebnim fokusom na države regiona- poručuje tim “Ljetuj doma”.

Analiza rezultata koje je postigla kampanja “Ljetuj doma” pokazala je da na tržistu postoji veliko interesovanje za ovom vrstom servisa, što ih je ohrabrilo da uđu u ovaj ambiciozan i značajan projekat za domaću turističku privredu.

Apeluju na sve ugostitelje, zainteresovane kompanije koje posluju u turizmu kao i vlasnike turističkih objekata da im se jave (info@ljetujdoma.me) i doprinesu razvoju ove platforme od samog starta, kako bi u budućnosti svi uživali u plodovima projekta.

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još