Uskoro u rizortu Portonovi klinika „Ars Medica“

 Uskoro u rizortu Portonovi klinika „Ars Medica“

U godini kada smo svi pojedinačno više nego ikada fokusirani na zdravlje, Portonovi ponosno najavljuje da privatna zdravstvena ustanova Ars Medica otvara kliniku u samom srcu rizorta.

Otvaranje klinke predstavlja prvu fazu projekta koji podrazumijeva otvaranje ambulante opšte medicine kao i specijalističkih konsultativnih ambulanti za kardiologiju, internu medicinu, hirurgiju i ginekologiju uz dijagnostičku podršku najsavremenije laboratorije koja uključuje i kompletnu PCR dijagnostiku.

Gospodin Rašad Alijev, izvršni direktor kompanije Azmont Investments, naglasio je da dok svi polako počinjemo da živimo “novu normalu”, ne smijemo da zaboravimo neophodnost konstantnog unapređivanja kako standarda hotelijerstva tako i brige o gostima gdje god i kada god je to moguće. Iz ovih razloga je otvaranje prestižne zdravstvene ustanove u okviru rizorta bio imperativ.

Vizija tima je da do 2022. godine uslijedi otvaranje savremenog medicinskog centra u Portonovom, koji bi pružao širok spektar usluga iz najbitnijih oblasti medicine stanovnicima i gostima Portonovi naselja, kao i šireg regiona, sa akcentom na medicinske discipline koje su ključne za razvoj zdravstvenog turizma. Medicinski centar će se sastojati od odjeljenja opšte medicine, stomatologije, opšte i plastične hirurgije, kardiologije, pulmologije, radiologije, ortopedije, endokrinologije, hematologije, kompletne laboratorijske dijagnostike, kao i luksuznog apartmansko-bolničkog kompleksa za oporavak pacijenata.

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još