„Za budućnost Kotora“:Maja Mršulja kandidatkinja za predsjednicu SO Kotor

 „Za budućnost Kotora“:Maja Mršulja kandidatkinja za predsjednicu SO Kotor

Foto:privatna arhiva

Nakon sinoćnjeg sastanka predstavnika Koalicije “Za budućnost Kotora” za kandidatkinju za predsjednicu Skupštine opštine Kotor predložena je Maja Mršilja iz DSS – navodi se u saopštenju koje je nakon sastanka uputio Siniša Kovačević iz Koalicije “Za budućnost Kotora.

Ranije sinoć je najavljeno da su u opticaju pet odbornika koalicije: Slobodan Bobo Lazovic, Maja Mršulja, prof. Ljubenko Borović, Boris Katurić i Željko Knežević.

Nova srpska demokratija ima svog kandidata

Iz Nove srpske demokratije uputili su saopštenje u kojem navode:

-Povodom novonastale situacije, podnošenjem ostavke gospodina Dejana Vukšića, koji je na mjesto predsjednika Skupštine Opštine Kotor, prema koalicionom sporazumu koji su potpisale sve političke stranke koalicije „Za budućnost Kotora“ izabran sa kvote Nove srpske demokratije kao nestranačka ličnost, predsjedništvo OO NSD Kotor, donijelo je odluku da za tu funkciju kandiduje dipl. pravnika Željka Kneževića. Da bi ispunili puni demokratski kapacitet stranke, Predsjedništvo je odlučilo da ovu funkciju Željko Knežević obavlja u prvom periodu mandata od dvije godine, nakon čega bi ga na mjestu predsjednika Skupštine zamijenila dipl. pravnica gospođica Jelena Parapid.
 
(Predsjedništvo OO NSD Kotor)

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još