„Kineski kroz igru“- Nastavak edukativno-kreativnih radionica

 „Kineski kroz igru“- Nastavak edukativno-kreativnih radionica

Uoči Dana kineskog jezika Ujedinjenih nacija koji se obilježava 20. aprila, Kulturni centar ,,Nikola Đurković“ Kotor / Gradska biblioteka i čitaonica i Udruženje za promociju sinologije Kotor organizuju nastavak edukativno-kreativnih radionica ,,Kineski kroz igru“ od ponedeljka 19. 04. 2021. godine, obavještavaju iz Kulturnog centra.

Radionice su besplatne i održavaće se do kraja školske godine. U tom periodu kombinovaćemo onlajn nastavu i druženje uživo u press sali Kulturnog centra ,,Nikola Đurković“ Kotor.

Tokom naredne dvije sedmice radionice će se održavati onlajn u starom terminu – ponedeljkom od 16 do 17:30 časova preko Zoom platforme.

Otkrijte kineski jezik na zabavan i kreativan način uz oprobane metode ,,Kineski kroz igru“ posebno kreirane za osnovce i istovremeno upoznajte Kinu uz malu školu sinologije!

Kao i do sada naš rad uključivaće opšte i svakodnevne teme bliske osnovcima i početnicima uopšte kao što su pozdravi, predstavljanje, brojevi i datumi, države i jezici, zanimanja, prevozna sredstva, dnevna rutina, školski predmeti i terminologija u vezi sa školom, djelovi tijela, predmeti u svakodnevnoj upotrebi, kuća, namještaj i prostorije u kući, životinje, boje. Zašto je važno učiti kineski jezik, šta smo do sada postigli i više o metodama koje koristimo možete saznati na web sajtu  kineskikrozigru.simplesite.com.

Predavač na radionicama je sinološkinja dr Jelena Stjepčević a vode se uz asistenciju bibliotekarske savjetnice Jasmine Bajo. Kontakt: 069 351 574, navodi se u saopštenju.

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još