Kino “Boka” počinje danas sa radom

 Kino “Boka” počinje danas sa radom

U novomambijentu kotorskog bioskopa građanke i građani imaće priliku da danas i sjutra od 18 i u subotu, 24. aprila od 19 sati gledaju sinhronizovani animirani 3D film “Soul” (“Duša”).Trajanje filma je 107 minuta, a cijena ulaznice je 4 eura.
Podsjetimo, kotorski bioskop nedavno je opremljen novom opremom – projektorom (savremenom opremom za projekciju filmova).
U ponedjeljak, 26. aprila od 19, te u utorak, 27. aprila od 20 sati prikazivaće se komedija, drama “Friendsgiving” (“Klopa, piće i drugari”). Trajanje filma je 95 minuta, a cijena ulaznice je 3 eura.
Horor priča “The seventh day” (“Sedmi dan”) u trajanju od 95 minuta prikazivaće se u srijedu, 28. aprila od 19 i četvrtak, 29. aprila od 20 sati. Cijena ulaznice je 3 eura.
Akcija, triler “The doorman” (“Vratar”) u kinu “Boka” prikazivaće se utorak, 4. maja od 19 i srijedu, 5. maja od 20 sati. Trajanje filma je 98 minuta, a cijena ulaznice iznosi 3 eura.
Kako su nam kazali iz kotorskog kina, prikazivaće se različiti žanrovi filmova, između ostalih, 3D projekcije filmova za djecu: “Luka”, “Raja i posljednji zmaj” i “Mulan”.

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još