Kotorski festival pozorišta za djecu: „Rani jadi“, “ Kako izbjeći online covid zamku ?“ i „Laboratorija života“

 Kotorski festival pozorišta za djecu: „Rani jadi“, “ Kako izbjeći online covid zamku ?“ i „Laboratorija života“

Petog dana Kotorskog festivala  pozorišta za djecu, večeras u 21 čas, u KC „Nikola Đurković“, publika će imati priliku da pogleda predstavu „Rani jadi“ dramskog studija Prazan prostor sa Cetinja. Predstava je rađena po motivima istoimenog romana Danila Kiša, a režiju potpisuje Petar Pejaković.

Svi zainteresovani, odgovorni roditelji mogu doći u 11 časova, u Kulturni centar „Nikola Đurković“, i pridruže se edukativnoj radionici “ Kako izbjeći online covid zamku ?“ koju vodi edukatorka i psihološkinja Ranka Šarenac.

Autorski tim LOFT-a ili Lutkarske organizacije nastupiće  u 21.30 na Ljetnjoj pozornici predstavom „Laboratorija života“ koja istražuje pozorište predmeta, pozorište inspirisano art brutom, junk artom u arte poverom, buvljacima, tavanima i reciklažom zaboravljenih predmeta.

Šestog dana festivala u dva termina, 18 i 20 sati , igraće predstava„Lagarije – Predavanje o surogatu“ u Kulturnom centru „Nikola Đurković“, kao i repriza predstave„Laboratorija života“, dok će predstavu „Robot“ ugostiti partneri Festivala u Porto Montenegru.

Književni program nastavlja se promocijom knjige „Kaput od mahovine“ autora Stefana Tićmija u Bašti Kulturnog centra„Nikola Đurković“sa početkom u 20.30 časova.

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još