Otvorena dječija nedjelja

 Otvorena dječija nedjelja

Predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić otvorio je Međunarodnu nedjelju djeteta.

On je kazao da je za djecu pripremljen bogat program, između ostalog i druženje sa našim vaterpolistima, da uživaju u programu, te im poželio sve najbolje povodom Dječje nedjelje 2021.

„KC će tokom prve nedjelje oktobra svoj program prilagoditi djeci i na taj način im pokazati koliko su Opštini Kotor djeca bitna. Pošto je ovo godina Olimpijskih igara, samo otvaranje Dječje nedjelje biće obilježeno druženjem sa vaterpolistima koji vjerujem da imaju mnogo toga zanimljivog da vam kažu“ – kazao je Jokić.

On je poručio da je ovaj praznik prilika da se skrene pažnja i ukaže na odgovornost porodice, države, škole, zdravstvenih, socijalnih i drugih ustanova prema djeci.

Jokić  je zaključio da mu je kao predsjedniku Opštine Kotor, cilj bezbjedan, stabilan i jednak Kotor, te da prava i bezbjednost djece treba da su uvijek prioritet.

KC je danas obezbijedio djeci druženje sa selektorom naše vaterpolo reprezentacije Vladimirom Gojkovićem i reprezentativcem Dušanom Matkovićem. Druženje je trajalo simbolično 45 minuta, kao jedan školski čas.

Kabinet predsjednika Opštine Kotor

Vladimira Jokić

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još