Ajkule od danas u Podgorici: Slijede pripreme i turnir

 Ajkule od danas u Podgorici: Slijede pripreme i turnir

Foto:reprezentacija.me

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore završila je šestodnevne pripreme u Đenovi sa ekipom Pro Reka, i od danas su u Podgorici gdje se pripremaju i igraju na međunarodnom turniru sa selekcijama Srbije i SAD.

„Radili smo sa jednom od najboljih ekipa na svijetu. Zadovoljni smo jer su naši igrači imali priliku da treniraju sa jednom takvom ekipom. Osim Ivovića i Petkovića, uglavnom su bili mlađi igrači, i ovo je za njih bilo neprocjenjivo iskustvo. Prva dva treninga su bila jako teška, dok su ti mladi igrači našli načina da se uklope i suprostave takvoj ekipi. Iz dana u dan je bilo sve bolje, i siguran sam da će ovo iskustvo u narednom periodu doći do izražaja. Nastavljamo pripreme u Podgorici gdje nas očekuje i turnir. To će biti posljednja provjera pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u februaru. Nakon turnira, radićemo sami dvije nedjelje. Zdravstveni bilten nije idealan. Imamo nekoliko povrijeđenih i bolesnih igrača, koji su već ispali iz igre za Roterdam. Ali, tokom turnira u Podgorici imaćemo jasniju sliku“, poručio je selektor Vladimir Gojković.

Spisak igrača za pripreme i turnir u Podgorici selektor će objaviti danas.

Prvog dana turnira od 17 sati i 30 minuta igraće Srbija i Sjedinjene Američke Države, za četvrtak od 18 sati zakazan je duel Crne Gore i Srbije, dok se u petak od 11 sati sastaju Crna Gora i SAD.

Avatar

Portal Kotor

Pročitajte još